Президентът на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да назначи специален съветник,

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп възнамерява да назначи специален съветник,
Коментари Харесай

Тръмп иска да сназначи специален съветник за разследване на сина на Байдън

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп има намерение да назначи специфичен консултант, който да проверява хипотетични измами на президентските избори в Съединени американски щати, както и въпроси, свързани със сина на Джо Байдън - Хънтър, заяви Wall Street Journal, базирайки се на източници.
Преди няколко дни Тръмп инструктира своите съветници да стартират да търсят подобаващи претенденти за тази позиция.  Редица чиновници от администрацията на Белия дом и поддръжници на Тръмп в Конгреса на Съединени американски щати също упорстват за назначението на подобен човек.

По-рано тази седмица вестник " Политико ", базирайки се на лични източници, заяви, че управляващите в Южния окръг на американския щат Ню Йорк ревизират финансовите каузи на сина на Джо Байдън - Хънтър.

Самият Байдън-младши разяснява, че щатските управляващи в Делауеър проверяват плащаните от фамилията налози, а татко му изрази поддръжка за сина си. Според Fox News в границите на следствието американското министерство на правораздаването ревизира и деловите връзки на сина на Байдън в Китай.

Настоящият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по-рано разгласи, че „ Китай би трябвало да стартира следствие на Байдън “. Преди това Тръмп съобщи, че Байдън-младши „ е получил милиони от Украйна и Китай “. Медии оповестяват, че през 2013 година, по време на вицепрезидентството на Джо Байдън, Хънтър го е придружавал на посещаване в Пекин и е посредничил за образуване на среща с Джонатан Лий, началник на китайския фонд за дялови вложения BHR. Според The ​​NewYorker съветниците на Джо Байдън се страхували, че сходни бизнес срещи, проведени от сина му в хода на публични визити, могат да слагат новоизбрания президент под обстрела на съществени рецензии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР