Президентът на САЩ Доналд Тръмп безусловно смята да се кандидатира

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп безусловно смята да се кандидатира
Коментари Харесай

Тръмп ще се кандидатира за втори мандат в Белия дом

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп абсолютно счита да се кандидатира за втори мандат в Белия дом на изборите през 2020 т., тъй като достиженията му приказват сами за себе си, сподели пред публицисти нощес неговият заместител - представител Хоган Гидли, представен от ДПА.

Той приказва пред представители на медиите на борда на президентския аероплан, с който Тръмп пътуваше за среща с фермери в Нешвил - столицата на щата Тенеси. Те го попитаха за коментар на словото на известната телевизионна водеща Опра Уинфри в Лос Анджелис в неделя. То бе изтълкувано от доста наблюдаващи като поръчка за допустимо нейно кандидатиране на президентските избори през 2020 година от Демократическата партия.

"Ние бихме приветствали всеки противник на президента в битката му за преизбиране, без значение дали това е Опра Уинфри или някой различен ", сподели Гидли. Той посочи, че не знае дали Тръмп е гледал речта на телевизионната звезда, която е измежду най-популярните медийни персони в Съединени американски щати и е първата чернокожа жена-милиардер, владееща лично киностудио, тв канал и списание.

"Който и да се кандидатира против Тръмп, той ще се изправи против един президент, който има рекордни достижения за рекордно къс период до момента в Белия дом ", акцентира представителят.

В словото си 63-годишната Опра Уинфри сподели: "Много превъзходни дами, намиращи се в тази зала, а и някои доста почтени мъже, уверено се борят, с цел да станат водачи ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР