Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че се оттегля

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че се оттегля
Коментари Харесай

Шок: Крушарски обяви оттеглянето си от Локомотив

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски съобщи, че се отдръпва от клуба след триумфа над ЦСКА с 2:0 на " Лаута ".

„ Локомотив е трен без спирачки, просто би трябвало някой да го побутне. Доволен съм, че довечера приключи по този начин. Започнах в Локомотив с победа и си потеглям с вдигнато чело с победа. Доведох хора с благоприятни условия да оказват помощ и да не престават моите каузи. Аз би трябвало да си пъдя моите задания, тъй като съм самичък в бизнеса. Ще не преставам да съм тук, а и ще опитам да направя нещо за българския футбол “, съобщи Крушарски.

„ Бях го решил още май месец, само че не бях подсигурил нещата. Просто до момента се договаряхме с моите сътрудници, които ще подрължат идеята. Нищо ужасно няма. Няма да затворим стадиона. Това, което направихме, ще продължи да се прави. Дано общинската общественост да се замислят за такива като мен, които си харчат парите, тъй като не са извадили един лев за нас. Дори и ток и вода, всичко си плащаме ние на общинския стадион. В базата вложих много средства, само че не се получиха нещата. Да се надяваме, че ще реализираме това, което целяхме “, добави още той.

„ Аз в никакъв случай не се отчайвам от своите дейности. Аз съм отговорен за това да се вземат три купи. Това оставя у мен наслада и тръпка. Сега би трябвало да сътворяваме наши фрагменти, това е рекомендацията ми към новото управление, тъй като тези извън идват за парите, а не за емблемата. От следващата година ще видите на терена доста млади момчета. Като се направи базата, ще стане още по-добре. Ние с сътрудниците приказваме на тематиката с треньора, ще изберем най-хубавото за Локомотив. Няма да имам присъединяване, оставам почитател на Локомотив. Новите хора са финансова група. Имат хрумвания и благоприятни условия, просто би трябвало да ги осъществят. Аз ще им оказвам помощ “, сподели Крушарски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР