Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще подаде

...
Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще подаде
Коментари Харесай

Боби Михайлов чу народа, подава оставка

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов ще подаде оставка до минути, научи Флагман.бг.  Току-що той е уведомил членовете на Изпълкома на футболната централа, че ще напусне.

Славният футболист от златното потомство в прав текст признал, че не искам да си потегля, тъй като счита, че е дал задоволително, а и имал още какво да даде на футбола, само че щял да го направи, тъй като такива били публичните упования и оставането на поста щяло да концентрира всички кавги върху футболния съюз. 

" БФС и аз като негов президент не можем да се трансформираме в изкупителна жертва за това, че някой е провел заплатен митинг, макар тревожните сигнали, а трети е възнамерявал ексцесии за да трансферира виновността върху нас ", съобщи преди няколко дни в Народното събрание Борислав Михайлов.

Днес се появиха информации, че той желае да резервира поста си, а съвещанието на Изпълкома се пази от доста полиция и водни оръдия.

Очаква се публично изказване от футболната централа до няколко минути. Най-вероятният правоприемник на Борислав Михайлов до провеждането на нов Конгрес ще е Борислав Попов, сегашен първи вицепрезидент.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР