Президентът Доналд Тръмп направи коментар на съобщенията за бизнесконтактите на

...
Президентът Доналд Тръмп направи коментар на съобщенията за бизнесконтактите на
Коментари Харесай

Тръмп посочи връзката на Байдън с Русия

Президентът Доналд Тръмп направи коментар на известията за бизнесконтактите на Хънтър Байдън с съветската богаташка Елена Батурина, като назова тези разкрития „ огромна история”, написа БГНЕС.

„ Те (син и татко Байдън – бел. ред.) са си имали работа с Русия. Синът на Джо Байдън… е получил 3,5 милиона $ от дамата на московския кмет (Батурина бе брачна половинка на умрелия Юрий Лужков – бел. ред). Той не е имал нищо преди Джо да стане вицепрезидент”, съобщи Тръмп наблягайки, че това е “голяма история”, която е “взривила интернет”. Тръмп предложи на медиите „ да създадат нещо по този въпрос”, съобщи РИА-Новости.

По-рано Тръмп декларирал, че противникът му за президентския пост Джо Байдън би трябвало да излезе от президентската конкуренция след публикуването на отчета на сенатори републиканци, в който се приказва за съмнителни парични преводи за Хънтър и колегата му, в това число от Елена Батурина. Преди това сенаторите републиканци Рон Джонсън и Чък Грасли разгласиха отчет, че Хънтър Байдън е получавал милиони долари от задгранични жители със подозрително минало. В отчета се загатват Батурина, украинският олигарх Микола Злочевски, казахстанският предприемач Кенес Ракишев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР