През вчерашния ден Новак Джокович затвърди доминацията си на Откритото

...
През вчерашния ден Новак Джокович затвърди доминацията си на Откритото
Коментари Харесай

Почит и от България: Григор Димитров поздрави Джокович за триумфа на Уимбълдън

През вчерашния ден Новак Джокович затвърди превъзходството си на Откритото състезание на Англия, спечелвайки трофея за четвърти следващ път и общо седми в своята кариера, откакто на финала съумя да пречупи съпротивата на Ник Кирьос в четири сета. Така сърбинът завоюва 21-ва купа от Големия шлем, с цел да излезе на второ място по този индикатор, отстъпвайки само на Рафаел Надал, който има една повече в сбирката си.

Доскорошният №1 получи голям брой поздравления за следващия си успех на Свещената трева, като един от многото, изразили възхищението си от стореното от Ноле, бе и най-хубавият ни тенисист Григор Димитров. Под една от изявленията на първенеца първата ни ракета разяснява: " Поздравления, приятелю! ". Двамата нееднократно са показали отлични взаимоотношения, като преди началото на шампионата в Лондон даже организираха взаимна подготовка.
Вижте тази обява в Instagram.

Припомняме, че тазгодишният Уимбълдън приключи по допустимо най-неприятния метод за родния ни представител, който бе заставен да се откаже още на старта поради травма в бедрото, получена при осъществяване на сервис по време на откриващия дуел. Все отново положителните вести са, че здравословното положение на българина се усъвършенства и той към този момент се готви за завръщането си в Тура при започване на август, като преди няколко дни тренира в компанията на Феликс Оже-Алиасим в Монте Карло.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР