През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,

...
През седмицата, в която парламентът започна работа по законодателните теми,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Партиите на промяната в НС гледат собствените си интереси

През седмицата, в която Народното събрание стартира работа по законодателните тематики, се разбра, че ще се разискват тематики, разнообразни от дневния ред на обществото. Това разяснява пред БНТ  Десислава Атанасова , ръководител на парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, за първите работни дни на Народното събрание.
По думите ѝ страната ни се нуждае от решения на здравната рецесия, на икономическата, на обществените провокации. Отговор на тези въпроси няма. " Колегите от така наречен „ партии на смяната “ взеха решение да преглеждат законопроекти, свързани с ползите на политическите партии - смяна в Изборния кодекс ", безапелационна е тя.
Тя акцентира, че партия ГЕРБ е посочила, че не е деструктивна, като е приела импортирани оферти за гласоподаване в Народното събрание:
 Митов упрекна партията на Слави, че води подмолни сделки Митов упрекна партията на Слави, че води подмолни сделки
Не внесохме предложение за гласоподаване на държавното управление на ГЕРБ-СДС в Народното събрание, тъй като там се върнаха старите и порочни практики, като...
„ Ще бъдем мощна съпротива с коментар по всяка тематика от дневния ред на обществото. Доста години сме носили отговорността си... Осъзнали сме по какъв начин да представяме целите си пред жителите “.
Атанасова добави и коментар по тематиката за мораториума върху дейностите на държавното управление в оставка. И за комисията за проверка на ръководството на Бойко Борисов:
Тази комисия толкоз е напомпала госпожа Мая Манолова, че тя е решила даже в полицейско занятие да се впусне. Може би е добре да работи, макар че го прави в много експресивно положение “.
Утре ГЕРБ ще внесе искане за тълкувателно решение във връзка с наложения мораториум и искане за оповестяването му за противоконституционен. Все още се обмисля дали да бъде импортирано такова искане във връзка с комисията за проверка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР