OKX, известната крипто борса, обяви прекратяването на своите услуги за

...
OKX, известната крипто борса, обяви прекратяването на своите услуги за
Коментари Харесай

Крипто борсата OKX прекратява услугите си за търговия с криптовалути в Хонконг до края на месеца

OKX, известната крипто борса, разгласи прекратяването на своите услуги за търговия с криптовалути на територията на Хонконг до края на месеца.

Позовавайки се на оценка на бизнес вероятностите, OKX взе решение да отдръпна молбата си за лиценз за платформа за търговия с виртуални активи в Хонконг.

В мощ от 31 май OKX ще приключи услугите за търговия в района, макар че клиентите към момента могат да вършат тегления. Освен това, Web3 портфейлът на OKX ще може да се употребява от клиенти.

OKX се причислява към лист от 10 крипто тържища, които са отдръпнали своите заявки за лиценз в Хонконг. За отбелязване е, че HTX също отдръпна заявката си през февруари, по-късно кандидатства още веднъж, само че се отдръпна още веднъж този месец, както се оповестява от SCMP.

Въпреки че Хонконгската комисия по скъпи бумаги и фючърси (SFC) дава лицензи единствено на две платформи за крипто търговия, 18 други чакат решения по своите заявки.

Хонконг вкара нови регулации за крипто продан предишния юни, като провокира рецензии от някои заинтригувани страни в бранша на криптовалутите, които ги смятаха за натоварващи за платформите за търговия, съгласно на SCMP.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР