Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев

...
Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Делян Пеевски предупреди Радев да не се меси в кампанията

Недопустимо и безконтролно е от страна на президента Румен Радев да плаши хората с искрено неистинен закани за присъединяване на натовски войски за потушаване на войната в Украйна. Това се показва в позиция на ръководителя на Движение за права и свободи Делян Пеевски от тази заран, с която се реагира на изявлението на президента, направено през вчерашния ден в Унгария, и с тематика войната в Украйна.

Делян Пеевски желае от Румен Радев да не спекулира със страховете на хората и го предизвестява, че използването на страховете на хората се санкционира от народа .

Освен това Делян Пеевски декларира и че всеки опит за втълпяване на страхове по този метод е демонстрация или предпочитание за " нерегламентирана интервенция в хода на предизборната акция или осъществяване на задачите на съветската агитация и хибридна война ".

Във връзка с позицията и поддръжката на страната ни за Украйна ръководителя на Движение за права и свободи припомня, че всички такива решения по Конституция може да вземе единствено и само българският парламент , а пред парламентаристите в никакъв случай не е стоял сходен избор и твърдо декларира, че " друга алтернатива за поддръжка за Украйна в никакъв случай не е била на дневен ред ".

" Безпрецедентната ни поддръжка за Украйна е резултат от твърдото ни разбиране като евроатлантици и консенсуса за това, че би трябвало праволинейно да отстояваме тези полезности като помогнем да бъде прекъсната антихуманната експанзия... Защото за българските жители е най-важна сигурността за тях и децата им тук и в този момент. И всички ние сме длъжни да я подсигуряваме с думи и дейности. "
 Радев в Унгария: Още оръжия за Украйна няма да спрат войната
Радев в Унгария: Още оръжия за Украйна няма да спрат войната

Трябва час по-скоро да се намерят дипломатически принадлежности за преустановяване на конфликта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР