Според популярен крипто търговец, гейминг алткойнът Axie Infinity (AXS) показва

...
Според популярен крипто търговец, гейминг алткойнът Axie Infinity (AXS) показва
Коментари Харесай

Топ гейминг алткойн може да скочи с 200% – ето защо

Според известен крипто търговец, гейминг алткойнът Axie Infinity (AXS) демонстрира признаци на евентуален забележителен прогресивен скок.

Али Мартинез показа, че съгласно него AXS наподобява образува противоположен модел на графиката прочут като “ ” на седмичната си графика, обяснявайки, че този модел планува AXS да се повиши към линията на гърлото на $13 преди евентуален пробив до $22.

Инверсната групировка глава и плещи е бича техническа групировка, която демонстрира, че купувачите са подготвени да акумулират актива, без да чакат цената му да се върне към предходните си дъна.

При състояние, че AXS сега се търгува на цена от $7.95, повишаване до $13 би представлявало над 73% нарастване, а достигането на $22 би означавало съвсем 194% нарастване.

От друга страна, Мартинез не е толкоз оптимистично надъхан във връзка с Етериум в кратковременен проект. Той показа , че знакът (TD) Sequential показа сигнал за продажба на дневната графика на ETH в четвъртък, което допуска, че активът може да претърпи промяна от 5%.

!

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР