В бурния пазар на криптовалути Мохниш Пабрай, известен мениджър на

...
В бурния пазар на криптовалути Мохниш Пабрай, известен мениджър на
Коментари Харесай

Историята на Биткойн ще приключи доста зле според инвестиционно гуру

В бурния пазар на криптовалути Мохниш Пабрай, прочут управител на капиталови фондове, постоянно сравняван с Уорън Бъфет, изрази песимизъм по отношение на бъдещето на Биткойн.

По време на неотдавнашно присъединяване в подкаста „ “ Пабрай показа сериозното си мнение за Биткойн , като предвижда мрачни вероятности за цифровата валута. Той призна, че не разполага с експертни знания за BTC и искрено означи:

Скептицизмът на Пабрай се дължи на неналичието на вътрешна стойност на флагманската криптовалута, която той счита за основна за една постоянна инвестиция.

Пабрай опълчва Биткойн на щатския $, отбелязвайки, че въпреки и доларът също да няма вътрешна стойност, той е подсилен от „ цялостната религия и заем на държавното управление на Съединени американски щати “ и доверието на американския народ. Според него този тип фундаментална поддръжка липсва при BTC.

Пабрай също по този начин поучава множеството хора да заобикалят да влагат в криптовалутата , защото мнозина не могат да обосноват цената му или да плануват бъдещето му. Неговите възгледи съответстват с тези на доста вложители, които слагат под въпрос главната поддръжка и дълготрайността на криптовалутата.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР