През пролетта времето е по-хубаво и имаме по-голямо разнообразие от

...
През пролетта времето е по-хубаво и имаме по-голямо разнообразие от
Коментари Харесай

Хладилници, управлявани от разстояние, поддържат храните по-свежи

През пролетта времето е по-хубаво и имаме по-голямо многообразие от свежи плодове и зеленчуци, цялостни с витамини. Което е в огромна помощ на тези, които желаят да влязат във форма и да се разделят с непотребните килограми, качени през зимата. 
За страдание доста постоянно купуваме здравословни храни, които обаче не знаем по какъв начин вярно да съхраняваме и те бързо се скапват. Има разнообразни трикове, които можете да приложите, с цел да запазите свежестта им, само че най-лесният и сигурен метод е да се доверите на първокласен ледник. Такъв, който ще задоволи всичките ви потребности, а и ще наподобява добре в кухнята ви.
Моделът има грациозен панел от огледално стъкло, който се осветява единствено с две бързи почуквания по него. Така може да видите какво има в отделението за елементарен достъп на хладилника, без да се постанова да го отваряте. По този метод се понижава загубата на леден въздух, а храната се резервира прясна за по-дълго време.

Освен това, кутията за плодове и зеленчуци има елементарен за потребление комутатор FRESHBalancer™. Той е кадърен да запази продуктите при оптимални условия, регулирайки подобаващото за тях количество влага. Подобна е и кутията Moist Balance Crisper™ - тя има специфичен похлупак от решетъчен вид, способствуващ за верния баланс на въздуха към продуктите.

Друга впечатляваща характерност на. Чрез тази функционалност може да управлявате опцията за експресно заледяване, да извършите диагностика на хладилника си и да настройвате елементарно температурата където и да се намирате. Благодарение на това, когато се върнете вкъщи, на пълноразмерната лавица за 4 бутилки ще ви чакат обичаните ви оптимално охладени виновност. Към тях може да добавите и някои сирена и деликатеси, които нормално се съхраняват във функционалната кутия Utility Box.
С хладилниците LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side ще спестите освен време. Инверторният линеен компресор на LG обезпечава до 32% спестовност на сила, висша устойчивост и оптимално ръководство на температурата, която резервира храната по-свежа за по-дълго, а гаранцията му е 10 години.
В днешното забързано всекидневие хладилниците LG InstaView Door-in-Door™ Side by Side са уредите, които освен ще ви спестят скъпо време, а и ще подсигуряват, че храната, която консумирате, ще по-свежа за по-продължително време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР