През последните дни се наблюдава забележителен ръст на инвестициите на

...
През последните дни се наблюдава забележителен ръст на инвестициите на
Коментари Харесай

Войната на меме криптовалутите – кой печели?

През последните дни се следи незабравим растеж на вложенията на дребно, които се вливат в меме токени, като се обръща особено внимание на трима основни играчи: Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Pepe Coin (PEPE).

Тъй като настроенията на пазара се трансформират в бичи, вложителите деликатно следят разнообразни индикатори за напредък, с цел да схванат коя от тези меме криптовалути набира най-голяма скорост.

Колективният пазар на меме криптовалути означи забележителен напредък, като през миналата седмица се похвали с голям скок от 74%. Водещ във връзка с повишаването е PEPE , който означи впечатляващ скок от 53.85%, достигайки оценка от $0.000008595.

Този скок идва като поврат от неотдавнашния му връх от $0.000009885. Интересно е, че възходът на PEPE не засенчи представянето на Shiba Inu, който съумя да поддържа устойчиво равнище на поддръжка към $0.00003.

През миналата седмица SHIB означи незабравим ценови скок от 53%, достигайки $0.00004534, което демонстрира разнообразно систематизиране на активите измежду вложителите на дребно.

Междувременно Dogecoin сподели минимален растеж измежду трите, като означи “скромно ” покачване от 22.2% през седмицата и сега е на цена от $0.1726. Въпреки това Dogecoin резервира преобладаващата си позиция с пазарна капитализация от $25.3 милиарда.

Shiba Inu неотдавна влезе в светлината на прожекторите, като си обезпечи 10-о място измежду най-големите криптовалути, измествайки Avalanche ( AVAX ) с пазарна капитализация от $19.7 милиарда. PEPE следва компактно след нея на трето място с пазарна капитализация от $3.55 милиарда.

Според прозренията на доставчика на крипто разбори IntoTheBlock се вижда противоречие в броя на притежателите в екосистемите на меме токените. Докато PEPE има към 170,000 адреса, Shiba Inu и Dogecoin могат да се похвалят надлежно с 1.3 млн. и 6.3 млн. притежатели.

Въпреки че за оценка на представянето на SHIB, DOGE и PEPE могат да се употребяват разнообразни индикатори, допускат се бичи трендове във всички области.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР