През изминалия ден руските военни удариха два командни пункта, включително

...
През изминалия ден руските военни удариха два командни пункта, включително
Коментари Харесай

Русия ликвидира командния пункт на 72-ра бригада на въоръжените сили на Украйна

През миналия ден съветските военни удариха два командни пункта, в това число командния пункт на 72-ра механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в региона на Цаповка в Харковска област, както и 16 региона на централизация на жива мощ и военна техника в с. Красни Лиман. Това заяви пред публицисти формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков, представен от РИА Новости.

Според организацията съветските въоръжени сили са поразили осем огневи точки и пет склада с ракетно-артилерийско оръжие в обитаемоте места Владимировка и Константиновка на Донецката национална република (ДНР) и Берестово на Луганската национална република (ЛНР).

По-рано Министерството на защитата заяви, че съветските системи за противовъздушна защита (ПВО) са свалили украински бомбардировач Су-24 край Змийския остров. Освен това съветските войски и артилерията на Руската федерация са поразили 345 региона на централизация на жива мощ и военна техника на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), допълват от ведомството.

По-рано Министерството на защитата на Русия съобщи, че съветската Противовъздушна отбрана е прихванала „ Точка-У “ и е ликвидирала 15 украински дрона, напомня Лента.ру.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР