Епохалната забрана на тютюна на Риши Сунак изглежда ще изгори,

...
Епохалната забрана на тютюна на Риши Сунак изглежда ще изгори,
Коментари Харесай

Голяма актуализация за забрана на тютюнопушенето след внезапно свикване на общи избори

Епохалната възбрана на тютюна на Риши Сунак наподобява ще изгори, защото няма да мине през Народното събрание преди общите избори.

Министър-председателят даде обещание да попречи на всички, родени след 2009 година, да пушат законно посредством последователно повишение на минималната възраст за закупуване на цигари. Той даде обещание, че консерваторите ще „ подсигуряват, че идващото потомство ще пораства без тютюнев пушек “, когато свика изборите в сряда. Той също по този начин се надяваше да ограничи разноцветните вейпове за еднократна приложимост.

Но законопроектът за тютюна и цигарите не беше в късия лист от законопроекти, които би трябвало да бъдат прегледани небрежно в Народното събрание, преди депутатите да бъдат изпратени вкъщи за предизборната акция в петък. Това излага на заплаха основния детайл от политическото завещание на господин Сунак.

Плановете за въвеждане на самостоятелен футболен регулатор, по-голяма отбрана за наемателите и промени на наемателите също наподобява малко евентуално да бъдат включени в устава в точния момент -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР