През изминалата година от Opel показаха модерен прочит на класическото

...
През изминалата година от Opel показаха модерен прочит на класическото
Коментари Харесай

Opel Manta се завръща в серийно производство

През миналата година от Opel демонстрираха съвременен прочит на класическото спортно купе Manta. Така нареченият ElektroMod концепт дотолкоз се хареса на почитателите, че от компанията взеха решение публично да върнат Manta в серийно произвеждане след повече от 30 години пауза.
`Opel

Новината бе доказана от изпълнителният шеф на Opel, който разкри малко повече за проектите на марката за идващите години. Освен за Manta, той показа информация и за идващото потомство Insignia, което също ще получи задвижване единствено на ток, както и кросоувърът Crossland, присъединяващ се към предлаганите електрически модели.

`Opel

Връщайки се на Manta, шефът на Opel показа, че с изключение на моделното наименование, новият електрически вид ще черпи и ентусиазъм от двувратото купе от 80-те години. „ Новата Opel Manta още веднъж ще бъде доста прочувствена кола. С електрическо задвижване, което да обезпечава първокласно ускоряване. Нашата Manta още веднъж ще бъде синоним на чисто наслаждение от шофирането. Ние ще построим завладяваща, удивително просторна нова интерпретация. “
`Opel

Ако се доверим на непотвърдени данни, преродената Manta ще разчита на два електромотора с мощ до 400 конски сили. Те ще обезпечават задвижване на четирите колела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР