Претендентките за титлата са на различни възрасти. Най-малката участничка в

...
Претендентките за титлата са на различни възрасти. Най-малката участничка в
Коментари Харесай

14 красавици ще се борят за короната в конкурса „Кралица на Бургас“

Претендентките за купата са на разнообразни възрасти. Най-малката участничка в състезанието за хубост е на 15 години и е възпитаничка на британската гимназия в морския град. Всички, общо четиринадесет участнички, в влиятелния конкурс за хубост са амбициозни млади дами. Кандидатките за купата са ученички и студентки от разнообразни учебни заведения в Бургас, както и от разнообразни университети от цялата страна. Всяка една от претендентките за купата е почтена да бъде коронована, което от своя страна много ще затрудни избора на журито в състезанието.

Участничките в състезанието „ Кралица на Бургас “ 2023 година бяха показани към този момент пред аудитория в морския град. Те дефилираха на спонтанна сцена пред морското казино, по време на коктейла във връзка откриването на фотоизложба „ 13 години, 13 Кралици на Бургас “.

Фотоизложбата показва ослепителните носителки на купата за хубост през отминалите години. Конкурсът за хубост „ Кралица на Бургас “ се организира към този момент повече от десетилетие в морския град и е един от най-престижните състезания за хубост в цялата страна. Бургаски хубавици са печелили влиятелни трофеи за хубост, както в национални, по този начин и в интернационалните състезания.



Някои от „ Кралиците на Бургас “ съумяха да развият международни кариери в региона на модата и шоу бизнеса. Тази година, ново коронованата хубавица, още веднъж ще има опция да показа Бургас в националния конкурс за хубост Мис България, който по традиция се организира през есента в столицата. Различното през актуалната година е, че новата носителка на купата ще получи контракт с известния продуцент и Мениджър бизнес развиване в Nu Boyana Film Studios - Гаел Бонел Санчез.

Всяка една от участничките в състезанието „ Кралица на Бургас “ 2023 ще има опция да показва своята артистичност и да показа почтено гениите си, а това да я води непосредствено във киноиндустрията.

Новата Кралица на Бургас ще изберем на 13-ти Август от 20:00 ч в Летния спектакъл на Бургас. Поканени са всички, които желаят да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка. Входът е свободен!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР