В неделя, 26 май, най-щедрата и добра планета на Зодиака

...
В неделя, 26 май, най-щедрата и добра планета на Зодиака
Коментари Харесай

Транзит на Юпитер през Близнаци

В неделя, 26 май, най-щедрата и добра планета на Зодиака влиза в знака Близнаци, където ще остане до 9 юни 2025 година.

На алегорично равнище Юпитер е положителната планета, тъй като символизира шанс, оптимизъм, физическо и икономическо богатство, словоохотливост, обилие и струпване, отвореност към живота и нови прекарвания. Ето за какво Юпитер е една от най-обичаните планети. Когато Юпитер е мощен в рождената карта, има огромна предразположеност към триумф, шанс, обилие и благополучие. За да определим кои зодиакални знаци ще имат шанс за новата година, постоянно гледаме позицията на Юпитер.

Тъй като знакът Близнаци се ръководи от Меркурий, основната дума на интервала е " връзка ": методът ни на свързване с другите, способността ни да показваме себе си, да слушаме, да намираме вярната посока в живота си, всичко това ще премине на напред във времето. В светлината на прожекторите евентуално ще бъдат браншове като телефония, обществени мрежи, цифров маркетинг, връзки с обществеността, публицистика и търговия. По всяка възможност обществените мрежи ще преживеят възобновен напредък.

Приблизително на всеки 12 години (отнема 1 година, с цел да премине през всеки знак) Юпитер минава през знака Близнаци, което може да има позитивно влияние върху избрани зодиакални знаци.

Юпитер е огромният бенефик на астрологията и когато прави съразмерен пренос над наталното Слънце на Близнаци, това е знак за разширение, напредък и благосъстояние, само че би трябвало да сеете, с цел да жънете в тези интервали. Най-препоръчителното нещо, е да правите най-важните си действия и планове в този миг, защото резултатите от вашите начинания ще бъдат доста позитивни. През тези интервали е значимо да имате възприятие за завършения и да обръщате внимание на опциите, които пораждат.

Транзитът на Юпитер през Близнаци от края на май 2024 година до началото на юни 2025 година ще бъде от изгода за зодиакалните знаци Близнаци, Везни, Водолей, Овен и Лъв. Този интервал ще бъде удобен за поощряване на вашите планове, както засаждане, по този начин и за прибиране на реколтата.

Юпитер в Близнаци ще усили своя прелестен отзивчив, креативен, агрегиращ потенциал. Всичко, което е обвързвано със света на връзките, маркетинга, продажбите, изкуството, нововъведенията от всевъзможен тип, ще бъде изключително ползотворно през идващите 13 месеца. Този пренос ще благоприятства областите или тематиките, свързани с домовете, където се намира планетата. Когато е в добър аспект по отношение на вашето Слънце, той постоянно уголемява това, което намира, и улеснява кулминационната точка на съществуващите обстановки. Затова е евентуално през идващите месеци планетата да ви води в приключването на тези към този момент изхабени и застояли обстановки, и в посоката на вашите стремежи. Юпитер ще ви прави по-приветливи, меки и общителни с външния свят, толкоз доста, че публичният ви живот ще стане уверено по-богат и по-оживен. От физическа позиция Юпитер усилва силата и жизнеността.

По същия метод, планетите във вашата рождена карта, които са в тези знаци, също ще получат хармоничното въздействие на Юпитер, благоприятствайки тематики, свързани с тези звезди.


Например, в случай че имате Венера (планетата на любовта) във Везни, може да срещнете благоприятни условия в прочувствения си живот, до момента в който Юпитер е в Близнаци.

Лятото в частност, и изключително месец август, ще бъде доста сериозен сезон за променливите знаци (Дева, Стрелец и Риби), защото на небесно равнище ще се образува нещо като дребен кръст. Ще преживеят месеци на икономическа компликация, с възприятие на неустановеност, некомпетентност, доста мощни подозрения, отвращение за обществено другарство. Юпитер внася по-малко лекост в настроението, по-малко предпочитание за шерване и другарство, малко повече безпокойствие, паника, скептицизъм и съмнение. На физическо равнище Юпитер ще ви прави по-уморени, по-малко дейни и адаптивни и по-малко витални. Да не пропуснем да подчертаем, че това няма да продължи през всичките 13 месеца, а съгласно декадата, в която се придвижва планетата.

Хората, родени с Юпитер в знака Близнаци, ще преживеят своето завръщане на Юпитер сред май 2024 година и юни 2025 година Това ще означи значим стадий в техния живот и показва благоприятни условия за започване на нов план, който ще се развива под въздействието на този пренос.

Наблюдавайте дома във вашата рождена карта, където се намират Юпитер и Стрелец, защото те са свързани с области или тематики, върху които ще падне акцентът. Например, в случай че Юпитер е във вашия 10-ти дом, по време на настоящето си завръщане, това е чудесно време да започнете професионален план.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР