Претендентите за първото място в Източната конференция на Националната баскетболна

...
Претендентите за първото място в Източната конференция на Националната баскетболна
Коментари Харесай

Милуоки, Филаделфия и ЛА Лейкърс с интересни сделки в последния момент

Претендентите за първото място в Източната конференция на Националната баскетболна асоциация Милуоки Бъкс и Филаделфия 76ърс направиха покупко-продажби, с които да усилят конкуренцията в съставите си.

В последния ден на трансферния прозорец Милуоки притегли крилото Джей Краудър. Крилото минава при " елените " по-малко от 24 часа, откакто Финикс Сънс го изпрати в отбора на Бруклин Нетс в договорката за Кевин Дюрант.

Welcome home,!!
— Milwaukee Bucks (@Bucks)
В подмяна на услугите на Краудър Нетс ще получат пет избора във втория кръг на драфта.

В договорката се включи и отборът на Индиана Пейсърс, който получава крилото Джордан Нвора, както ветераните Джордж Хил и Серж Ибака. " Пешеходците " обаче евентуално ще освободят скоро двамата опитни играчи, правейки ги свободни сътрудници.

Генералният управител на Филаделфия 76ърс Дарил Мори затвори трансферния прозорец единствено с една осъществена транзакция. Той взе крилото Джейдън МакДаниелс от Шарлът Хортнетс в тристранна договорка с Портланд Трейл Блейзърс. МакДаниелс ще заеме мястото на Матис Тайбул, който бе пратен в Портланд. Блейзърс пък ще пратят на Хорнетс украинския гард Святислав Михайлюк, както и избори във втория кръг на драфта.

welcome to Philly,!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР