Предупреждението за опасно горещо време остава в сила и днес

...
Предупреждението за опасно горещо време остава в сила и днес
Коментари Харесай

Максималните температури падат под 40 градуса

Предупреждението за рисково горещо време остава в действие и през днешния ден в съвсем цялата страна, като се изключи източните региони, само че упованията са за оптимални температури не по-високи от 38° - 39°, съобщи Българска национална телевизия.

Денят ще стартира със слънчево време, само че след обяд, основно в планинските и източните региони, ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в източните елементи – югоизточен вятър.

На морския бряг ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността през втората половина на деня, като основно по северното крайбрежие за малко ще превали.

Максималните температури ще бъдат сред 26 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде едва.

Предимно слънчево ще бъде и в планините, само че след обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали временен дъжд. Ще бъде и прохладно с сдържан, по най-високите елементи краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 29°, на 2000 метра - към 23°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР