Близки издирват Васил Василев, изчезнал на 25 май в района

...
Близки издирват Васил Василев, изчезнал на 25 май в района
Коментари Харесай

Близки и мотористи издирват Васил! Някой виждал ли е мъжа?

Близки търсят Васил Василев, липсващ на 25 май в региона на Кокаляне и/или Пасарел. Мъжът е с лека деменция и откогато е излязъл от вкъщи си, е в неопределеност. Към търсенето се причислиха и мотористи от София, подготвени да оказват помощ на сина на Васил, също моторист. 

Според околните човекщът е тръгнал от Банишора към 10 часа сутринта с съоръжение за лов на риба, до момента в който е бил самичък в жилището си. Бил е облечен със синьо яке, сив гащеризон и гумени ботуши. Носил е раница и въдици. Последно gps-ът, който му е бил закачен за ключовете, го е засякъл на Кокалянско ханче. Мъжът е без телефон.

Близките молят, в случай че някой има някаква информация, да осведоми 112 или да пишат на  Мъжът е публикувал снимка от близо и фотография от деня на изгубването на Васил, снимана от камерите във входа на блока му.

Ето какво написаха в групата във Фейсбук Софийски мотористи:

ВАЖНО! ПИЧОВЕ, НА НАШЕ БРАТЧЕ ТАТКО МУ съдебна експертиза Е ЗАГУБИЛ В РАЙОНА НА КОКАЛЯНЕ И ПАНЧАРЕВО! ЧОВЕКЪТ Е С ЛЕКА ФОРМА НА ДЕМЕНЦИЯ. МОЛЯ, ДА НАСПОДЕЛЯМЕ ПОСТА И АКО ИМАМЕ КОЛЕГИ В РАЙОНА, НЕКА НАПРАВЯТ ЕДИН ОГЛЕД! 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР