Предстоят кардинални изменения на планетата, прогнозира посланикът на тайнствената земя

...
Предстоят кардинални изменения на планетата, прогнозира посланикът на тайнствената земя
Коментари Харесай

Посланикът на тайнствената земя Агарта: Често съветваме вашия политически елит, предстоят кардинални изменения на планетата

Предстоят съществени промени на планетата, предвижда посланикът на тайнствената земя Агарта (Кралството на вътрешната земя) Тамаринда Маасен. По нейна концепция на 25-27 август в Ню Йорк ще се извършен семинар, на който ще вземат участие представители на всички народи по света, оповестява esoreiter.ru.

„ Време е всички да се срещнат с античната история на света, която е скрита от човечеството! Ние даваме постоянно на вашия политически хайлайф информация, насочваме одобрение и покана “, прибавя Маасен.

„ Настъпи моментът за разговор с представителите на „ външната “ Земя. Ние може да ви дадем технологии, с които да помогнем на човечеството за превъзмогване на проблемите, които ги чакат в близкото бъдеще, свързани с същественото изменение на Земята. Време е да се разсъните! Ще помогнем на тези, които са подготвени за преход от илюзорната матрица, в която се намира в този момент човечеството, към действителен живот “, твърди посланикът на Агарта. Трябва да обединим нашите светове, прибавя тя.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР