Един загинал и 29 ранени са оставили досега експлозията във

...
Един загинал и 29 ранени са оставили досега експлозията във
Коментари Харесай

Един загинал и 29 ранени оставя експлозия във фабрика за барут в Колумбия

Един умрял и 29 ранени са оставили до момента детонацията във фабриката за барут El Vaquero, ситуирана в община Соача, в Кундинамарка, оповестява El Colombiano.

Кметът на общината Хулиан Санчес заяви, че за момента, това е броят на потърпевшите вследствие на изключителната обстановка, зародила в централата на барутната фабрика, намираща се в съседство с Южната автомагистрала, сред кварталите Дукалес и Шар.

Санчес уточни, че 19 ранени се лекуват в клиниката Сан Луис, петима са ранени в болничното заведение за сърдечно-съдови болести, до момента в който четирима души остават в болничното заведение Марио Гайтан Янгуас и единствено един в болничното заведение Симон Боливар.

Капитан Алваро Фарфан от противопожарната работа на Кундинамарка беше този, който заяви в 19:00 ч., локално време, през вчерашния ден, че жена е първата жертва на детонацията.

Аварията е станала след 4:00 часа следобяд и с изключение на гръмотевичния звук е генерирала и висок дирек пушек, който е запечатан в няколко видеа, които към този момент обикалят обществените мрежи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР