Петима души загинаха, а около 50 други са ранени, след

...
Петима души загинаха, а около 50 други са ранени, след
Коментари Харесай

Сцена рухна на предизборно събитие в Мексико, има загинали ВИДЕО

Петима души починаха, а към 50 други са ранени, откакто се срути сцена на предизборно събитие на мексиканската партия „ Гражданско придвижване “ в северозападния щат Нуево Леон, заяви губернаторът на щата Самуел Гарсия, представен от Ройтерс.

Директорът на Мексиканския институт за обществена сигурност написа в обществените мрежи, че в локални клиники е оказана здравна помощ на десетки хора.

Кандидатът за президент на центристкото „ Гражданско придвижване “ Хорхе Алварес Майнес посочи в обществените мрежи, че мощен ентусиазъм напразно е съборил сцената в град Сан Педро Гарса Гарсия, който се намира покрай индустриалния хъб Монтерей.

???? New video of the stage collapse in Mexico. 6 people are already confirmed dead, 50+ injured
— Quick News Alerts (@QuickNewsAlerts)
Алварес Майнес написа, че самият той е добре, откакто е бил откаран в локална болница, само че членове на екипа му са били ранени, по тази причина той анулира мероприятията от акцията си.

Според социологическите изследвания Алварес Майнес ще се класира на трето място на президентските избори, които ще бъдат създадени на 2 юни.

Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор сервира съболезнованията си на роднините, приятелите и политическите поддръжници на потърпевшите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР