Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика извънредни пленарни заседания

...
Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика извънредни пленарни заседания
Коментари Харесай

НС заседава извънредно, депутатите изслушват ЦИК, МВР и ДАНС за машинния вот

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика изключителни пленарни съвещания през днешния ден и на следващия ден. Днешното съвещание ще стартира в 12.00 ч.


В дневния ред е план на решение за попълване на състава на непрекъснатата делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО, както и план на решение за приемане на правила за процедурата по разискване и приемане на законопроект за изменение и допълнение на Конституцията на Република България. Предвидено е чуване на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, ръководителя на Централната изборна комисия Камелия Нейкова и ръководителя на ДАНС по отношение на надеждността на машините за гласоподаване, осъществяване на проби и инспекции и застраховане на почтени локални избори на 29 октомври.

Програмата включва и три часа парламентарен надзор, в който на въпроси да дават отговор министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков, министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, министърът на опазването на здравето Христо Хинков, министърът на културата Кръстю Кръстев, министърът на образованието и науката Галин Цоков и министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР