Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и

...
Председателят и зам.-председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

Камбитов е координаторът на Републиканци за България за Благоевградска област

Председателят и зам.-председателят на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха първия партиен офис в Благоевград, и показаха регионалния началник на партията доктор Атанас Камбитов.

„ На 11 ноември деня на св. Мина, в 11:11 часа публично откриваме първия офис на Републиканци за България в Благоевград. Залагаме на символиката, която знаем, че ще ни донесе шанс в идната предизборна акция “, съобщи Цветанов.

На събитието участваха представители на Изпълнителния съвет на Републиканци за България, специалисти в разнообразни области и симпатизанти.

Визитата мина при прецизни ограничения за сигурност, съобразени с епидемиологичната конюнктура в страната. „ Неслучайно вършим откриването тъкмо в Благоевград.
Знаем, че тук ще имаме най-скорошни избори за локална власт.

Ние сме с упоритостта да имаме първия кмет, определен от Политическа партия „ Републиканци за България “.

Благоевград за нас е извънредно значим. Знаем какво направи Атанас Камбитов за града. Когато минаваме около Благоевград, виждаме, че над 90% от жилищните блокове са актуализирани посредством Националната стратегия за енергийна успеваемост.

По тази стратегия администрацията на Благоевград, по време на ръководството на Атанас Камбитов, беше най-добре готова и построи действителна връзка с живеещите в многофамилните жилища. Това даде опция да се осъществят всички готови планове.

В момента си слагаме за цел да използваме тази експертиза, която беше основана по време на ръководството на Атанас Камбитов. Сега в Благоевград има липса на съответна администрация, която да може да взема решение проблемите на хората и да бъде в непрекъсната връзка с тях “, разяснява Цветан Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР