Риши Сунак може да е изложен на риск да загуби

...
Риши Сунак може да е изложен на риск да загуби
Коментари Харесай

Риши Сунак може да загуби място на изборите - тъй като четирима от 10 избиратели са готови да гласуват тактически

Риши Сунак може да е изложен на риск да загуби мястото си на общите избори, защото четирима от 10 гласоподаватели споделят, че са подготвени да гласоподават тактически в неговата област, с цел да измъкне торите, разкри изследване.

Това ще бъде първият път, когато настоящ министър-председател е изгубил личното си място на общи избори, в случай че те се проведат на 4 юли. Г-н Сунак държи тясна преднина от към 7% пред лейбъристите в неговото седалище Ричмънд и Норталъртън, тъй че може да бъде надвит, в случай че 11,4% от гласоподавателите, които възнамеряват да гласоподават за демократичните демократи и 4,5% зелени решат да гласоподават тактически за лейбъристите.

Лиз Тръс, Суела Брейвърман и Прити Пател също са изложени на риск да бъдат победени, като към една трета от хората във всеки от техните изборни региони са подготвени да гласоподават тактически.

Най-доброто за Англия разгласява справочник за гласоподавателите, в който се показва за кого би трябвало да гласоподават в своя изборен регион, с цел да са сигурн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР