Предметите, които служат на фън шуй се изработват от естествени

...
Предметите, които служат на фън шуй се изработват от естествени
Коментари Харесай

Символите на фън шуй

Предметите, които служат на фън шуй се създават от естествени материали - дърво, камък, с цел да носят положителна сила.

Бамбук – бамбуковите пръчки имат изключителни защитни свойства, преобразувайки отрицателната сила в позитивна. Закачете над прага или на корниза на прозореца бамбукови чанове и те ще ви оказват помощ да се освободите от недоброжелателното влияние на външния свят.

Драконът е обичаен страж на съкровища, знак на мъдрост и дългоденствие. Той се употребява като амулет против врагове. Драконът е знак на господство, мъдрост, великолепие, величие и добрина. Изображението на змей пази дома и изгонва от него злите духове и недоброжелатели. Вътре в помещението драконът се разполага по този начин, че никога да не се намира по-високо от главата ви. В този случай ще стартира да господства и да потиска вашата воля.

Хищните животни като лъв, тигър, дива котка, могат да внесат в живота ви спомагателна убеденост и мощ, в случай че сте плахи и мнителни.

Лъвът въплъщава с целия си тип мощ и власт, непобедимост. Символ е на Слънцето и огъня. Открай време лъвовете символизират стремглав финансов триумф и луксозен, нехаен живот, надеждна дружба и всесилен разум.

Тигърът е надеждна отбрана в персоналния ви живот и бизнеса. Ако не ви доближава самообладание, дръжте към бюрото си дрънкулка или изображение на това благородно животно.

Слонът е знак на мощ и мъдрост. Фигурки и изображения на слон носят шанс и укрепват духа. Много ефикасен амулет за бизнеса, слонът обича да се поучават с него и постоянно да го галят по хобота, изключително в тези моменти, когато ви следва да вземете мъчно решение. Слонът обезпечава отбраната на своя собственик. Най-ефикасни са статуетки от бронз, камък и дърво.

Маймуната е създание с богато въображение и находчив разум, по тази причина може да служи като прелестен амулет за политик или предприемач. Колкото повече маймунки имате в сбирката си, толкоз повече шанс ви чака.

Конят е знак на независимост и неукротима воля, на дръзновение, военна героизъм и популярност. Конят носи със себе си вятъра на смяната и удобни промени в живота. Закрепете към гърба му или към копитото монета и тогава конят ще ви донесе дружно със славата и пари.

Кучето е знак на смелост, геройство, безкористност, правдивост и вярна дружба. Кучетата също по този начин ще въплъщават отбраната на фамилията и стабилността на фамилните връзки. Такъв мощен амулет ще отбрани всеки човек, предпазвайки го от недоброжелатели, дарявайки го с богатство, а дома му - с преуспяване.

Петелът е предвестител на утрото, на новото, въплъщава смелост и прорицание. Петелът е амулет, който отдалечава от нас злото и неприятните намерения. Червеният петел пази дома от пожар, а белия - от привидения.

Бикът въплъщава надеждност и спокойна мощ. Той е знак на дългоденствие и плодотворен труд, знак на непоклатимост и резистентност, непримиримост при постигане на задачата и усърдие. Полезно е да се държи вкъщи, с цел да бъдат приходите постоянни и непрекъснати.

Котката носи шанс на къщата. Символ е на магическите сили на природата, знак на вечността, поради навика си да се свива на кълбо. Емблема е на самостоятелност. Котката се употребява и като знак на триумфа.

 Символите на фън шуй

Костенурката е знак на дългоденствие, триумф, здраве, самообладание, неизменност и мъдрост. Символ на галактическия ред. Според фън шуй мястото на костенурката е в северната част на дома. Смята се за добър фамилен подарък, а за възрастни хора - амулет, поддържащ тяхното здраве.

Риби – фигурки и изображения на риби са най-популярният амулет във фън шуй - те символизират триумф във финансовата сфера. Рибата е знак на философията и мълчанието, само че и знак на осъществяването на желанията, носещ обилие и шанс, знак на справедливостта и приемането по заслуги. Фигурка на риба на бюрото спомага за триумф в работата и учението.

Жабата е известен знак на огромен шанс с пари. Поставете под фигурката на жабата монета и талисманът ще е още по-ефикасен.

Орелът е най-хубавият амулет от бранша на славата, подобаващ и настоящ на амбициозни хора, които слагат пред себе си огромни задания и желаят да реализират доста в живота си. Орелът е знак на остро зрение и зрение духовно.

Жеравите и щъркелите са знак на здраве и дългоденствие. Занесете в дома на безсилен и хронично болен човек дрънкулка или изображение на тези изящни птици и сами ще се убедите в тяхното скорошно и благотворно въздействие.

Камбанките би трябвало да се закачат пред вратата или над прозореца. Те трансформират отрицателната сила и я преобразуват в благотворна. Камбанките, металните звънчета, в случай че постоянно се звъни с тях, ще привлекат към вас бързи и енергични помощници.

Ветроходните лодки и корабите са забележителни талисмани, привличащ шанса. Поставяйте носа на корабчето по този начин, че да е извърнат във вътрешността към дома, по този начин шансът ще дойде в него. Поставете на палубата частички злато или сребро или тяхна реплика, с цел да увеличите успеваемостта на талисмана.

Свещите и фенерите са най-ефикасните талисмани на щастието. Красивите свещници и лампи са още един образец за мощен огнен амулет - универсални активизатори на благотворна сила " ци " в дома. Ако имате потребност от поддръжката на светли сили, запалвайте свещи и лампи всеки ден.

Патица значи съпружеско благополучие, честност, хубост и самодоволство. Патица и паток са знак на съюза на влюбените, на взаимно внимание и честност. При юдеите патицата е знак на величие, за американските индианци - всесилен медиатор сред Небето и Водата.

Калинката е знак на шанс. Народът я свързва с Дева Мария, застъпница и просителка. Символ е на неотдавнашен брак за тези, които копнеят да имат семейство.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР