Преди години Азис стана известен със скандална визия, а днес

...
Преди години Азис стана известен със скандална визия, а днес
Коментари Харесай

Азис разкри какъв е идеалният мъж за него

Преди години Азис стана прочут със скандална визия, а през днешния ден не просто продължава да е известен, а с право е именуван Краля на поп-фолка. Причината за това несъмнено е огромният му гений. Но Азис е и доста повече - той е страховит шоумен.

Той бе първият от шоубизнеса, който намерено излезе и съобщи, че си пада мъже. През леглото му са минали не един или двама мъжаги, само че едвам в този момент разбираме по какви в действителност си пада костинбродският славей.

Изпълнителят на " Хабиби " е извънредно деен в Instagram, където постоянно дава отговор на въпроси на почитателите си. В последната серия от въпроси и отговори, функциите бяха обърнати и Азис попита почитателите си какво е секси мъж и за какво. И отговорите заваляха... Но от мненията на Краля разбрахме какви мъже харесва той, написа show.blitz.bg.

Всъщност в началото той разгласява колаж от фотоси на едри мъже, за които някои от почитателите му заподозряха, че са му някогашни. Но от отговорите стана ясно: идеалният мъж за Азис би трябвало да бъде висок, наедрял, да има самочувствие, да не се епилира, да има опит, а лекото шкембенце е добре пристигнало.

Той никога не би трябвало да се скубе веждите. Азис даже написа, че в София доста се подигравали на такива мъже. Освен това съвършеният мъж не би трябвало да е прекомерно завършен, да наподобява натурално.

Междувременно Азис се пошегува още веднъж със себе си, публикувайки колаж със свои фотоси от тази година и от 2012 година Текстът под фотографията е безапелационен: " Когато си мислиш, че си видял всичко от 2020 г ".

Снимката от тази година е последната му във фитнеса преди затварянето на залите по отношение на противоепидемиологичните ограничения. Певецът писа, че се надява, след 3 седмици да наподобява още веднъж по същия метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР