Apple планира да представи ново поколение смартфони тази есен. Инсайдерите

...
Apple планира да представи ново поколение смартфони тази есен. Инсайдерите
Коментари Харесай

Обновен дизайн и отказ от популярен модел: какъв ще бъде новият iPhone 17

Apple възнамерява да показа ново потомство смарт телефони тази есен. Инсайдерите към този момент започнаха да споделят информация по отношение на обновената линия джаджи, чийто анонс ще се организира след съвсем шест месеца. 

9to5mac написа за това, базирайки се на анализатора Джеф Пу.

Както беше маркирано, в идващото потомство смарт телефони, Apple ще се откаже от модела Plus. Вместо това ще бъде пуснат модел с името iPhone 17 Slim. А самата линия може да наподобява по този начин:

iPhone 17 с 6,1-инчов екран; iPhone 17 Slim с 6,6-инчов екран; iPhone 17 Pro с 6,3-инчов екран; iPhone 17 Pro Max с 6,9-инчов екран.

В същото време някои от моделите ще получат „ напомпана “ алуминиева структура. iPhone 17 Pro Max обаче ще продължи да употребява исполин, само че с понижена повърхност на Dynamic Island над селфи-камерата, с помощта на новата технология от „ металещи “ в датчика за непосредственост.

От своя страна iPhone 17 Slim ще има „ тъничък дизайн “. Но каква тъкмо ще бъде дебелината на смарт телефона към този момент не е известно.

Във вътрешната част на iPhone 17 ще има 8 GB RAM и чиповете A18 или A19 за общоприетите модели. Pro версията ще има 12 GB RAM и A19 Pro чип. И четирите модела iPhone 17 ще получат усъвършенствани 24-MP предни камери.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР