В началото на следващата седмица ще се състои голямата премиера

...
В началото на следващата седмица ще се състои голямата премиера
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Senua’s Saga: Hellblade 2

В началото на идната седмица ще се състои огромната премиера на Senua’s Saga: Hellblade 2, продължението на хитовата игра на Ninja Theory от 2017. По този мотив студиото реши да разгласява и следващо видео към играта. То не включва впечатляващи геймплей фрагменти, на каквито имахме достойнството да се насладим нееднократно. Вместо това, видеото служи като встъпление за всички тези, които ще влязат в света на Сенюа, само че не са играли първата игра. Клипът споделя по един хубав метод, както предисторията в първата игра, по този начин и случилото се с младия боец до в този момент. От нещастието на нейното детство и развилата се неуравновесеност, до борбите, които води Сенюа, мислени и действителни.

Междувременно, тези дни стана ясна забавна детайлност, обвързвана с създаването на Senua’s Saga: Hellblade 2. Макар и публично показана още 2019, същинската работа по играта е стартирала едвам на идната година. Това признава новият началник на Ninja Theory Дом Матюс в изявление за Kinda Funny Games. Играта беше публично обявена преди пет години по време на The Game Awards. Матюс изяснява, че те не са почнали работа по играта до завършването на различен план на студиото – Bleeding Edge.

„ Когато я анонсирахме през 2019 имахме единствено оня филмов откъс и нищо друго “, споделя Матюс. „ Бяхме разчувствани обаче за концепцията, която имахме в главите си. Мисълта, с която се разсънвам заран е по какъв начин да създадем една страхотна игра. Как да оказа помощ на тези в действителност прелестни хора да поднесат играта си на допустимо повече хора “. Може да изгледате цялото изявление на Матюс по-долу.

Senua’s Saga: Hellblade 2 излиза на 21-ви за конзоли и Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР