Овен Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството.

...
Овен
Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството.
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за неделя, 19 май

Овен
Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, в сравнение с качеството. Какво пък в един миг количествените натрупвания водят до качествени промени. И въпреки всичко не прекалявайте, говоренето лишава прекалено много сила, която може да вложите в толкоз потребни неща.
  Телец
Радост, благополучие и искра или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкоз шума към себе си, колкото спокойното и уютно чувство. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си наслада.
  Близнаци
Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да съумеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други провокации преди да сте се справили с днешното.
  Рак
Ще търсите усамотение и неща, които да Ви въодушевяват. Грубото отношение ще Ви наранява мощно и ще разбалансира страстите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените негативни страсти.
  Лъв
Нестандартните обстановки и странните хора ще предизвикат забавни хрумвания у Вас. Способни сте да задействате огромни групи от хора единствено със силата на личната си убеденост в крайния резултат.
  Дева
Любопитството и удоволствието ще са основните мотиватори на дейностите Ви, което единствено по себе си е много практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревогата и да дадете път на смелото си сърце.
  Везни
Може да разчитате на положителния шанс. Независимо, че няма да сте в работно въодушевление, ще съумеете да свършите много неща. Голяма работа сте, когато имате претекст за деяние и най-много, когато вършиме нещата на драго сърце.
  Скорпион
Малко напрегнат ще се чувствате, само че за това повода е персонално във вас. Не бъдете прекомерно мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.
  Стрелец
Днес имате потребност от помощ. Бъдете толерантни към сътрудниците си и не се впускайте в безсмислени разногласия. Не се опитвайте да шокирате близките и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.
  Козирог
Ден, в който ще имате за извършване повече, в сравнение с можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат още веднъж, че сте отличници.
  Водолей
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият тласък и подбудител към деяние. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите качества с другите, това е смисълът.
  Риби
Някъде вътре във Вас е прикрит голям запас от познания и страстите са тези, които съумяват да извадят на повърхността едвам някои елементи от него. Днес в действителност ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР