Принцеса Беатрис се появи изненадващо по телевизията и даде рядка

...
Принцеса Беатрис се появи изненадващо по телевизията и даде рядка
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис издава рядка актуална информация за битката с рака на Фърги по време на изненадваща телевизионна поява

Принцеса Беатрис се появи изненадващо по малкия екран и даде рядка настояща информация за майка си след нейната диагноза рак.

35-годишната даде първото си телевизионно изявление онлайн в This Morning през днешния ден, присъединявайки се към водещите Джоузи Гибсън и Крейг Дойл посредством видеовръзка от върха на Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк. Кралската персона е в Америка, подкрепяйки Outward Bound Trust, който беше доста непосредствен до сърцето на нейния починал дядо принц Филип.

Докато е там, Беатрис оказва своята поддръжка на група младежи, които възнамеряват да се спуснат с рапел по големия небостъргач в Ню Йорк. По време на изявлението обаче Джоузи и Крейг се възползваха от опцията да попитат за майката на Беатрис Фърги, която претърпя интервенция от рак на гърдата предходната година, преди да бъде диагностицирана със недоброкачествен мелоном, форма на рак на кожата.

И Беатрис им сподели: „ Тя се оправя доста добре, благодаря ти, Джоузи. Тя имаше тежки здравословни опасения предходната година, само че в този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР