Манчестър Юнайтед остави поне един съперник шокиран през този сезон

...
Манчестър Юнайтед остави поне един съперник шокиран през този сезон
Коментари Харесай

„Аз съм анализатор на клуб от Висшата лига – голямата слабост на Манчестър Юнайтед ни изненада на Олд Трафорд“

Манчестър Юнайтед остави най-малко един противник шокиран през този сезон какъв брой елементарно беше да се виждат слабостите им.

Ерик загар Хаг управлява една гореща акция на " Олд Трафорд ", която може да приключи без европейски футбол и с холандеца, който получи заповедите си за марш, до момента в който новият миноритарен притежател сър Джим Ратклиф преразглежда интервенциите. Нестабилността на Юнайтед е явна през целия сезон, като тимът позволи поредност от късни голове и предложи обезпокоително доста шансове.

Анализатор на противник от Висшата лига предложи завладяваща визия за играта против Юнайтед и по какъв начин един гостуващ тим направи проекта си за игра с изненадваща лекост по време на мач на Олд Трафорд. Разговаряйки анонимно с The Athletic, анализът разкри: „ Беше много елементарно да се види, че те са по-добри с топката, в сравнение с без нея.

„ С техния пресинг, в случай че не успееха да завоюват топката високо в първите няколко подавания, те биха били много пасивни и не толкоз комфортни в ниския или средн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР