В европейското семейство (ИТН) ще се присъедини към консервативните

...
В европейското семейство  (ИТН) ще се присъедини към консервативните
Коментари Харесай

Водачът на евролистата на ИТН Ивайло Вълчев: Ще се присъединим към консервативните партии в ЕП

" В европейското семейство " " (ИТН) ще се причисли към консервативните партии, ще бъде част от консервативното крило ". Това сподели пред публицисти лидерът на листата с претенденти за Европейски парламент (ЕП) на партията Ивайло Вълчев, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Това не ни прави евроскептици, ние имаме вяра в една Европа, в която България има своето място и глас и не е просто реализатор на наставления ", разяснява депутатът. Представители на Има Такъв Народ записаха в Централната изборна комисия листата на партията с претенденти за Екологичен потенциал. Втори в нея е националният представител Андрей Чорбанов.

" Амбициите ни са ясни – да намерим своето място в представителите на България в Европейския парламент и да работим за Европа, която да се върне към разсъдъка си. Европа, която не е на служителите, които подреждат, а нациите извършват, а Европа, в която България има своя глас и място ", сподели Вълчев.

" Приоритети са анулация на Зелената договорка, вероятно предоговаряне на всичките квоти за земеделска продукция, казусът с незаконната миграция и пропагандата измежду подрастващите. Има Такъв Народ не намира за уместно на подрастващите да бъде даван какъвто и да е достъп към агитация, която включва нетрадиционни практики, които не се вписват в обичайните български полезности за пол и семейство ", изясни претендентът за евродепутат.

" Ще избера представителството в Екологичен потенциал, само че тези решения постоянно са плод на диалози вътре в партията ", отговори Вълчев на въпрос кое ще избере, в случай че бъде определен и за депутат, и за евродепутат. Ивайло Вълчев е претендент за народен представител и на предварителните парламентарни избори на 9 юни.

" Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в постоянно се е кандидатирал за народен представител, постоянно е носил тази своя отговорност да се яви на избори, какво ще стане по-късно – взема решение самият той ", уточни Вълчев във връзка кандидатурата за депутат на водача на Има Такъв Народ. " Пред всеки човек, който се е кандидатирал за депутат, стоят тези благоприятни условия, които са дадени от закона и Избирателния кодекс ", отговори той на въпрос дали Трифонов ще се откаже от депутатското си място, в случай че бъде определен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР