Преди дни Серина Уилямс и Алексис Оханян отпразнуваха четвъртата годишнина

...
Преди дни Серина Уилямс и Алексис Оханян отпразнуваха четвъртата годишнина
Коментари Харесай

Романтиката на Серина и Алексис

Преди дни Серина Уилямс и Алексис Оханян отпразнуваха четвъртата годишнина от сватбата си. По този мотив те си подариха екзотична почивка на Бахамите, само че освен двамата, а и с щерка си Олимпия.
 Серина Уилямс, Алексис Оханян и по какъв начин означиха годишнината си от сватбата
Специалният ден на Серина и Алексис

Много благи думи

Тримата явно много са се позабавлявали с плуването в кристално сините води и разходките измежду природата. А съпрузите откриха време и за себе си като двойка, както и за романтиката, на която все по този начин държат.

Докато Уилямс избра да резервира тези моменти за себе си, Оханян разгласява няколко фамилни фотоси в профила си в Instagram.

А последната съумя да притегли вниманието ни и с думите, които е добавил към нея. Съпрузите театралничат на фона на голяма яхта, с която евентуално са пристигнали до островите и на която се радват на уединение.

Милионерът и основател на уеб страницата Reddit написа към фрагмента: " Четири години. Още доста срещи ни предстоят. Работа си е, само че да строя семейство с теб е най-страхотната работа, която в миналото съм правил " , написа Алексис. А думите му събраха десетки хиляди лайкове.

Ваканцията на Серина и Алексис може към този момент да завърши, само че двамата постоянно съумяват да намират метод да поддържат искрицата между тях жива, без значение къде се намират.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР