Грозно замесиха името на Димитър Бербатов във фалшива реклама за

...
Грозно замесиха името на Димитър Бербатов във фалшива реклама за
Коментари Харесай

Вкараха Димитър Бербатов в МЕНТЕ реклама за лекарство срещу диабет!


Грозно замесиха името на Димитър Бербатов във подправена реклама за лекарство против диабет!
В обществените мрежи циркулира видео с футболната легенда, в което Бербо изяснява, че имал болестта и разкрил чудодеен метод за лекуване. Гласът в клипа е едно към едно с този на същинския Бербатов и евентуално е основан от изкуствен интелект, изясняват специалисти по киберсигурност. За видеото са употребявани фрагменти от същинско изявление на екснападателя на „ Манчестър Юнайтед “, където разяснява напълно разнообразни тематики.

„ Малко хора знаят, че през целия си живот съм страдал от диабет втори вид. Ограничих се до диети, усещах непрекъсната уязвимост и зрението ми се утежняваше всяка година. Предполагах, че заболяването скоро ще ми отнеме живота. Инсулинът единствено утежни страданието ми и не оказа помощ в битката с заболяването. Не можех да пребивавам пълноценно от това, бях в непрекъснато търсене на средство, което ще ме избави от страданието. В резултат на това съумях да намеря в действителност работещ способ за лекуване на диабет “, споделя подправеният Бербатов в клипа, като редом вървят надписи, в които се открояват правописни и граматически неточности.

Лъжливото изявление продължава с думите: „ Резултатите са невероятни. Буквално за 7 дни това лекарство ми оказа помощ да и възстановявам равнищата на кръвната захар. В един миг съвсем стопирах да виждам и мислех, че ще ослепея, само че след приемането на това лекарство зрението ми последователно стартира да се възвръща. Всичко с помощта на най-хубавите учени и лекари, които за доста малко време откриха този натурален способ за лекуване на диабет “.  

Не за пръв път известна персона у нас е забъркана във подправена реклама на лекарство, като посредством изкуствен интелект е пресъздаден същинският глас. Най-често до момента се злоупотребяваше с телевизионни водещи, които сякаш от дребния екран оповестяват за чудодейния лек.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР