След тоталния й провал в Като две капки вода“, фолк

...
След тоталния й провал в Като две капки вода“, фолк
Коментари Харесай

Отварачката бясна! Новата й песен свалена от YouTube, фенове я хейтят

След тоталния й неуспех в „ Като две капки вода “, фолк певицата Мария претърпя следващ удар в неуверената си кариера. „ Новата “ й ария „ Малка черна рокля “, която от два дни стремително популяризира в обществените мрежи, бе ненадейно свалена от най-голямата платформа за видео шерване YouTube.


Парчето е в колаборация със Syper Sa6 и в действителност е ремикс на тогавашния супер шлагер на Теодора и DJ Jerry. Не е ясно дали те са предявили някакви искания в YouTubе или повода за премахването на клипа е друга, написа Интриги .

Към момента той може да се откри единствено в обществените мрежи, където освен не се радва на огромен брой гледания, само че и търпи брутални рецензии от меломани. „ Съсипа хубавата ария на Теодора “, „ Язък за готиното парче „ Моят номер “. Кавърът на Мария не може да й стъпи на дребния пръст “, гневят се в нета. Според други пък Мара Отварачката още веднъж се излага с умопомрачително пеене, на каквото станахме очевидци и в „ Като две капки вода “. „ Дори на запис след обработка на гласа, отново звучиш зле, Маро! “, „ Тази жена не може да пее – тя рецитира “, гласят част от стотиците отрицателни мнения.

Истината е, че Мария много е бързала да пусне ново парче, с концепцията да „ хване вълната “ от „ Като две капки вода “, до момента в който към момента има интерес към музиката й. „ Това е неписано предписание в сектора – участваш ли в телевизионно риалити, незабавно по-късно би трябвало да пуснеш нова ария, до момента в който хората към момента се вълнуват от теб “, разясняват от фолк гилдията. Поради липса на задоволително средства обаче, певицата не може да си разреши да заплаща на текстописци, композитори и прочие, по тази причина предпочела най-лесния вид - да направи следващия кавър на подготвен шлагер.

Мария не за първи път потвърждава, че търси „ на хляба мекото “. Още с връщането си на музикалната сцена през 2021-ва, тя употребява евъргрийна на Цвети Янева „ Давай, разплачи ме “ с концепцията хем да блесне с шлагер, хем да не се хаби за нов текст и музика. За страдание и този неин опит бе избран като очерняне на една от най-големите песни в поп фолка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР