Преди броени дни американските таблоиди разпростаниха новината, че холивудският ас

...
Преди броени дни американските таблоиди разпростаниха новината, че холивудският ас
Коментари Харесай

Коя е 28-годишната Нур Алфалах - новата любов на Ал Пачино

Преди броени дни американските таблоиди разпростаниха новината, че холивудският ас – Ал Пачино, има нова обич в живота си, освен това с цели 53 години по-млада от него. Става дума за 28-годишната Нур Алфалах, изявяваща се като сполучлив ефирен и кино продуцент в Съединени американски щати.

Според информацията 81-годишният артист и младата му годеница споделят едно легло към този момент от няколко месеца насам, като двамата са забелязвани дружно на редица всемирски събития.

Последната им обществена изява е на профила на Джейсън Момоа. Там виждаме двойката на вечеря в компанията на други общи другари.

Нур Алфала е известна американска телевизионна и кино продуцентка, изключително нашумяла по време на връзката си с „ динозавъра “ от „ Ролинг Стоунс “ Мик Джагър.

Според източник на Page Six Алфалах излиза главно с богати възрастни мъже - измежду паралиите, с които е излизала, е и вложителят милиардер Никълъс Бергруън.



„ Двамата с Ал са дружно от известно време и се схващат добре. Разликата в годините не е проблем, въпреки той да е повъзрастен от татко ѝ “, твърди източникът на изданието и добавя, че самата Нур произлиза от много заможно семейство.

Родена е на 02 декември 1993 година в Кувейт. Бащата на Алфала е от ливански генезис, а майка ѝ – от иракски.

Сред забележителните кино планове на 28-годишната Нур, са „ Американски мед “ и „ Влюбените “. Етническата принадлежност на Алфала прави нейната работа още по-уникална, защото тя постоянно се концентрира върху истории от Близкия Изток, за които по-малко се приказва.

Нур е единствено на 22 години, когато се среща с Мик Джагър и стартира връзка с него. Тогава той е на 74 години и двамата биват снимани в Париж, до момента в който тече едно от турнетата му.

„ Мик е все същият именит чаровник, само че даже музикантите от групата се изненадаха, че толкоз млада и красива жена като Нур пристигна в Париж, с цел да се види с него. И двамата са неангажирани и наподобява добре се забавляват “, показа тогава източник на The Sun.

Предполага се, че Нур била с музиканта близо две години. Само 24 месеца след тяхната разлъка, брюнетката бива видяна на вечеря с Клинт Истууд. Но тогава тя отхвърли слуховете, че са повече от другари.

Днес амбициозната Нур може да се похвали с активи от над 2 милиона до 10 милиона $. А приходите ѝ възлизат на стойност от 50 000 до 200 000 американски $ на месец.

Наскоро тя призна, че възрастта въобще не е значима за нея, тъй че няма подозрение, че те не са спънка в връзките ѝ с известния артист, който е на 81 години. Неотдавна 81-годишният Пачино постави завършек на връзката си с 39-годишната израелска актриса Мейтал Дохан.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР