В ЦСКА започна чистка. Първият изгонен е Бисмарк Чарлс. Червените

...
В ЦСКА започна чистка. Първият изгонен е Бисмарк Чарлс. Червените
Коментари Харесай

Чистка в ЦСКА

В ЦСКА стартира чистка. Първият изпъден е Бисмарк Чарлс. " Червените " и ганайският футболист се споразумяха да се разделят по взаимно единодушие. С алената фланелка Чарлс, прочут с прозвището Канцлера (кръстен е на Ото декор Бисмарк - б.ред.), изигра 45 мача и означи 5 гола. Най-запомнящият се е попадението във финала за Купата на България против Арда (1:0) на 19 май 2021 година Това е и последната купа във витрината на столичани.
Поради честите травми 22-годишният африканец не съумя да разкрие цялостния си капацитет с екипа на ЦСКА. За последно нападателят игра чартърен в Железничар Сараево, а преди този момент рита за Пирин.
" Благодарим на Бисмарк Чарлс и му пожелаваме доста триумфи в бъдещите му инициативи ", обявиха от клуба.
Следващите в листата с напускащи се чака да бъдат двамата капитани - Юрген Матай и Амос Юга, както и Фернандо Каранга. Нидерландският бранител не е в същата форма след контузията на коляното, има висока заплата и се чака да си тръгне като свободен сътрудник в края на сезона.
Националът на Централноафриканската Република Амос Юга има контракт за още два сезона, само че и при него ще се търси вид за разлъка. Говори се, че клуб от Саудитска Арабия демонстрира интерес към играча.
Най-вероятно измежду изгонените ще е и левият бек Брадли де Нойер, неодобрен остро от треньора Стамен Белчев поради неналичието на професионализъм.
На " Армията " обаче ще остане вратарят Густаво Бусато. 33-годишният бразилец се е схванал за нов контракт. Той пази за " алените " от 4 години.
Стамен Белчев ще остане на треньорския пост и през новия сезон. Това може да се промени, в случай че ЦСКА не се класира в Европа. Към момента " армейците " се борят с Черно море за второто място. Ако останат трети, ще играят бараж със седмия. Вариантите за противник са ЦСКА 1948, Арда и Славия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР