Правителството засилва отбранителните способности на Тайван, като същевременно засилва и

...
Правителството засилва отбранителните способности на Тайван, като същевременно засилва и
Коментари Харесай

Тайван засилва отбранителните си способности и е готов да защитава демокрацията и свободата си на всяка цена

Правителството ускорява отбранителните качества на Тайван, като в същото време ускорява и решимостта на хората да се опълчват на евентуална инвазия от Китай – това съобщи външният министър на островната страна Джоузеф Ву.

Тайван се пробва да се приготви за опцията Китай да стартира война, за която приказват въздушните и военноморски учения на Пекин наоколо до Тайван.

Съпротивата на Украйна е ентусиазъм, сподели още Ву. Тайван е подготвен да последва образеца на източноевропейската страна, като активизира жителите и се приготви за неравностойна война.

Но Тайван не е самичък в оправянето с военните закани на Пекин, акцентира още Ву, базирайки се на солидната поддръжка на Съединени американски щати. „ Важно е Съединени американски щати и другите огромни демокрации да не престават да натъртват на нуждата от мир и непоклатимост в Тайванския пролив “, сподели още той.

Ву бе безапелационен – Тайван е мощен и няма да се откаже да пази демокрацията и свободата си. „ Хората имат голяма религия, че демокрацията и страната ще надделеят “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР