Потвърдихме готовност да окажем подкрепа на ПП. Това заяви съпредседателят

...
Потвърдихме готовност да окажем подкрепа на ПП. Това заяви съпредседателят
Коментари Харесай

Без изненада: ДБ обеща на ПП да ги подкрепи за ново правителство

Потвърдихме подготвеност да окажем поддръжка на Политическа партия. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след срещата за съдружни договаряния с Политическа партия.

" Важно е страната да се стабилизира, да се излъчи ръководство и това да стане с първия мандат, сподели Христо Иванов на излизане от договарянията с Политическа партия. Трябва да подходим отговорно и да предотвратим четвърти избори в границите на няколко месеца ", добави той.

" Обсъдихме програмата, да, споделям оценката идващият кабинет да стъпи върху доста ясна стратегия, която да дава база и цели, през съответни тематики в Народното събрание да се търсят национални единодушия ", акцентира още Иванов.

" Шенген и Еврозоната би трябвало да бъдат акцент. Както и модернизацията на българските въоръжени сили, както и общата рационализация на бранш Сигурност. Още тематики са значими - обучение, просвета, демография, сподели Иванов и добави, че диалогичността би трябвало да се усъвършенства ".

" Оценяваме какъв брой ще е мъчно, само че би трябвало пламенно да се работи и поръчките, които чухме са безапелационни, излизам с оптимизъм от тази среща ", сподели Христо Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР