61-годишна жена почина в кабинет по дентална медицина в Благоевград,

...
61-годишна жена почина в кабинет по дентална медицина в Благоевград,
Коментари Харесай

Жена почина в зъболекарски кабинет в Благоевград

61-годишна жена умря в кабинет по дентална медицина в Благоевград, оповестиха от полицията.

Съпругата му е с 40% изгаряния и заплаха за живота

В следобедните часове в сряда, в 01 РУ-Благоевград е получено известие от ЦСМП-Благоевград за умряла 61-годишна жена в кабинет по дентална медицина в гр. Благоевград.

Пристигналите на място полицейски чиновници не са открили следи от принуждение. За случая е известена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно произвеждане.

 Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV  Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие 3 мин. Ученик от Стара Загора: Полицаят ме мислеше за 13-годишна, изпрати клип със полово наличие  Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ) 2 мин. Майка с щерка са били евакуирани при бурята в София (ГАЛЕРИЯ)  Автомобил падна от 10 метра височина на 1 мин. Автомобил падна от 10 метра височина на " Самоковско шосе " в София  Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки 2 мин. Жълт код и през днешния ден за превалявания и гръмотевични стихии, вероятни са и градушки  Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка 2 мин. Димитър Любенов за първи път пред медиите: Получи се каръшка, нелепа обстановка  Как се гласоподава на избори 3 мин. Как се гласоподава на избори " 2 в 1 ": Росица Матева сподели разликите в бюлетините в ефира на bTV

„ Медицински контрол “ назначи изключителна инспекция във връзка със случая, написа Българска национална телевизия. Проверката стартира от през днешния ден –23 май.

Момченцето повръщало от няколко дни

Министърът на опазването на здравето и обществеността ще бъдат осведомени с резултатите от инспекцията, след приключването ѝ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР