Мога да ви кажа нещо от последните часове. Ние направихме

...
Мога да ви кажа нещо от последните часове. Ние направихме
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Изтеклите записи са рязани и лепени. Очаквайте и отвратителен deep fake

Мога да ви кажа нещо от последните часове. Ние направихме експертиза на тези записи - благодарение на много съществени специалисти. Всъщност тези записи са били с чудесно качество, рязани и лепени са. Нарочно е направено по този начин, че качеството да бъде смъквано.

Това съобщи пред bTV Христо Петров - Ицо Хазарта във връзка изтеклите през последните дни записи от диалози на водачи на Политическа партия.

Целта е в идващите 20 дни публиката да бъде захранвана с такива записи с неприятно качество. Рязани, лепени, с неприятно качество. За да може последните дни преди изборите да се появи един непоносим deep fake запис, който да е напълно подправен, само че хората - към този момент привикнали с неприятното качество - да чуят и него и той да съсипе дефинитивно това, което се опитваме да създадем. Това е сюжетът, който се приготвя, съобщи Ицо Хазарта.

На въпрос кои са тези хора, които пускат записите, Петров отговори по този начин:

" Те са хората, които повече от 30 години ръководят тази страна в сянка. Конкретните хора не бих могъл да кажа кои са - за съответния запис, само че допускам, че е някой, който настойчиво отхвърля Вашите предложения за изявленията. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР