Последното заседание на т.нар. комисия Росенец се провали поради липса

...
Последното заседание на т.нар. комисия Росенец се провали поради липса
Коментари Харесай

Пропадна последното заседание на комисията за „Росенец

Последното съвещание на така наречен комисия " Росенец " се провали заради липса на кворум. След като изчака петнайсет минути след оповестеното начало в 14,00 ч., ръководителят на краткотрайната комисия Калоян Янков разгласи, че в залата участват шестима от общо дванайсет членове, което не разрешава депутатите да стартират работа.

В зала " Запад " на Народното събрание бяха представителите на " Демократична България ", " ИТН " и " Изправи се БГ!Ние идваме! ". Отсъстваха от ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

„ Поради тази причина няма да можем да проведем последното съвещание на комисията”, съобщи Янков. Той разгласи, че в залата е шефът на Главна дирекция " Национална полиция " основен комисар Станимир Станев.

„ Материалите, които са събрани, ще бъдат изпратени на ДАНС, прокуратурата, ДНСК. Все още не сме събрали задоволително информация, с цел да се изготви повсеместен доклад”, изясни Янков. И добави, че през днешния ден от комисията е бил поканен да участва почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, само че го няма. „ Предстои да изследваме в идващия парламент връзката му с проблема " Росенец ", уточни Калоян Янков.

Временната комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на незаконосъобразни дейности и бездействия на способените органи на територията на Лесопарк " Росенец ", в региона на нос " Чукалята ", Бургас, трябваше да изслуша през днешния ден Ахмед Доган, служебния заместител министър-председател по публичен ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

В дневния ред беше и разглеждане на новопостъпили материали по отношение на активността на комисията, взимане на решения за условие на спомагателна информация и отправяне на предложения за чуване до заинтригувани лица.

Министър Рашков също не пристигна на съвещанието.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР