Посланикът на САЩ в България Кенет Мертен, Хана Каменецки -

...
Посланикът на САЩ в България Кенет Мертен, Хана Каменецки -
Коментари Харесай

Петнадесет години Starbucks® в България – едно истинско кафе изживяване

Посланикът на Съединени американски щати в България Кенет Мертен, Хана Каменецки - старши търговски консултант, и Бенджамин Хилбъри - консултант по политически и стопански въпроси към Посолството на Съединени американски щати, представители на медиите и сътрудници на известната верига бяха измежду гостите на особено събитие във връзка 15-ата годишнина на Starbucks® - България, което се състоя в първото отворено в България кафене на ул. " Гурко " 62А в столицата.

Водещият на събитието - известен артист и огромен познавач на кафето - Сашо Кадиев показа особено видео с достиженията на Starbucks® за миналите години, а националният бариста първенец за 2023 година Виктория Чобанова описа за страстта да показа България на юбилейния 10-и бариста шампионат на Starbucks® район ЕМЕА в Лондон.
Националният бариста първенец за 2023 година Виктория Чобанова
Гостите имаха опцията да се насладят на кафе дегустация на специфичния коледен кафе бленд на Starbucks®, извършена от Coffee Masters - най-хубавите кафе специалисти в страната.

Световноизвестната американска верига за кафе Starbucks®, знак на сполучливо международно предприемачество от 1971 година до момента, съумя да преобърне настройките и да потвърди, че кафето не е просто ободряваща напитка, а кафенето не е единствено място за бързото му изпиване. За петнайсет години, откогато е на българския пазар, марката наложи и разви
Реклама културата на потреблението на кафе питиета в тяхното разнообразие.
Постоянството в качеството на напитките, приготвени от 100% арабика, и по този начин чаканите сезонни оферти са единствено част това, което прави Starbucks® привлекателен център за почитателите на ободряващата напитка.

Всяко кафене следва философията на компанията да поддържа творчеството, като предлага неповторима атмосфера, която подготвя към другарство и прелестно превозване на свободното време. Интериорният дизайн се преценява с културните обичаи и обществената динамичност на съответния град, тъй че всеки клиент да може да се усеща като вкъщи си.
Философията на Starbucks®
може да се види и в усмихнатите лица на баристите - майсторите на кафе и кафе питиета, приготвени с внимание в сходство с желанията на клиента. Те не пестят своя позитивизъм и приятелско отношение. Вкусът и изборът са двете основни думи в стила на веригата. Защото усетът се обогатява и развива, тъй че силата на всяка глътка кафе да е в естетика с разбиранията и фантазиите на клиента. Така всеки е познавач - положителната напитка носи положително въодушевление за положителни каузи. Във всички обекти на веригата може да се насладите с изключение на на емблематичните питиета, приготвени с кафе 100% арабика, по този начин и на всички новаторски и сезонни оферти, които се оферират на световно равнище.
Посланикът на Съединени американски щати в България Кенет Мертен
" 15-годишнината е мотив за равносметка. Радваме се, че изградихме трайна прочувствена връзка сред Starbucks® и българските клиенти, което способства за развиването на усета и кафе културата като цяло. Защото това е и главният ни блян - да сътворяваме общественост от ценители на кафе усета, да предлагаме нови преживявания, да се вслушваме в мнението на хората и да предлагаме най-хубавото ", описа Иван Георгиев - районен действен шеф на Starbucks® за България и Румъния. " Стараем се да бъдем новатори, да се развиваме динамично и да отговаряме на условията на пазара ", добави той. И показа за бъдещите планове, които готви компанията: " В момента търсим местоположения за драйв-тру формат, какъвто няма в България към днешна дата. В българския пазар виждаме вероятност и капацитет и това е повода да работим за новаторски концепции и оферти. "
Реклама
" Петнадесетият рожден ден на Starbucks® в България е значимо събитие освен за компанията, само че и за Съединените щати. През цялото време, в което Starbucks® е в страната, компанията основава работни места за хората и благоприятни условия да опитат и създадат нещо друго в своя живот. Искам да пожелая на Starbucks® триумф и още доста години в България! ", означи в приветственото си послание посланикът на Съединени американски щати Кенет Мертен.
И малко статистика за юбилея:
през миналите 15 години в кафенетата на Strabucks® България са изпити съвсем 3 милиона литра кафе, те са посетени от над 9 милиона клиенти, сертифицирани са 60 Coffee Master-а, в това число първият подобен на Балканския полуостров, подкрепени са над 20 доброволчески и наставнически акции, а с премахването на пластмасовите сламки и принадлежности са спестени повече от 182 тона боклуци.

Какво се крие зад тези цифри на триумфа? Първо, упоритостите и професионализмът на " АмРест ", водеща интернационална компания, която държи правата за Starbucks® в България. И второ - очакваниятa на българския клиент, който от ден на ден търси качествени кафе питиета в другарската атмосфера на заведенията на Strabucks®.
Starbucks® От 1971 година насам компания Starbucks® се е заела с устойчивото придобиване на висококачествено кафе 100% арабика. Днес, с повече от 34 000 кафенета по целия свят, Starbucks® е водач в производството и търговията на дребно на кафе в света. Чрез нашия блян към високи достижения и спазването на нашите неизменими правила ние предоставяме неповторимо Starbucks® кафе преживяване за всеки клиент.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР