След като Спартак Варна се завърна в елита, неговият собственик

...
След като Спартак Варна се завърна в елита, неговият собственик
Коментари Харесай

Павлин Николов: Честито на всички спартаклии

След като Спартак Варна се завърна в елита, неговият притежател Павлин Николов разгласи, че пуска свободен вход за идващия домакинския мач с Литекс на 11 май (събота) от 18 часа на стадион „ Спартак “.

“Нормално беше да взема сходно решение, защото и през този сезон нашите правилни почитатели демонстрираха за какво са най-хубавата аудитория. Честитя им завръщането в елита, благопожелавам и на треньорите, спортно-техническия щаб и футболистите, които си свършиха по най-хубавия метод работата “, съобщи Николов.

„ Последната загуба в Балчик я отдаваме на пренавитост и пренебрежително отношение, само че пък съм сигурен, че ще си извлечем поучения от нея. Иначе не би трябвало да изпадаме в еуфория след постигнатото, защото поради историята и традициите на Спартак неговото място е в групата на майсторите и желая да покажем другия сезон, че заслужаваме да сме там “, добави строителният бизнесмен.

Междувременно Росен Кирилов даде два почивни дни на играчите и ще ги събере за подготовка в понеделник в 18 часа на стадион „ Локомотив “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР