Посещението в музей по някакъв начин звучи като тежко и малко

...
Посещението в музей по някакъв начин
звучи като тежко и малко
Коментари Харесай

Рев на двигатели в музея?

Посещението в музей по някакъв начин звучи като тежко и малко остаряло културно мероприятие. И естествено, можете единствено да шепнете, с цел да може впечатлението от експозицията да се разгърне изцяло. Можем ли да си представим звука на ревящи мотори в такъв културен миг определен за набиране на усещания? Музеят Porsche Heritage, обаче доказва, че изкуството и мощният шум могат да си паснатт доста хармонично.

След спиране от към две години се завръща цифровата звукова нощ - по-силна и по-широка от преди - на 18 септември 2021 година, музеятще започва моторите на различни спортни и серийни превозни средства от сбирката на компанията, писали история по пътищата и пистите на света, и може би и в бъдеще.

"Много се радваме, че можем да обявим първата цифрова звукова вечер на феновете и клиентите на марката по целия свят. Коронапандемията ни сложи големи предизвикателства, само че и ни кара да мислим и търсим нови благоприятни условия " - подчертава Ахим Стейскал, началник на Porsche Heritage and Museum - "Поради многобройните запитвания установихме, че освен на нас ни липсва звукът на моторите. За първи път ще излъчим типичния тон на Porsche чрез дигитално събитие онлайн във всички страни по света. "

Музеят получава поддръжка за събитието от много спортните митове, като Валтер Рьорл и Ханс-Йоахим Щук. Двамата посланици на марката ще бъдат активна част от събитието. "Когато чух, че Porsche провежда следващата Sound Night, незабавно се съгласих. Недвусмисленият тон на много от моделите на Porsche постоянно ме е вдъхновявал ", споделя Валтер Рьорл. Двукратният рали международен шампион работи като съветник по разработки на Porsche повече от 25 години.

Звуковата нощ "Следващо равнище " ще бъде излъчена за първи път на три езика през 2021 г.: Можете да проследите спомените на модерни очевидци и знаменитости на немски, британски и френски, споделят от Porsche. Цялата информация е налична на уеб страницата на музея на адрес www.porsche.de/Museum.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР