Поредното посещение на премиера Бойко Борисов в страната през последните

...
Поредното посещение на премиера Бойко Борисов в страната през последните
Коментари Харесай

Борисов видя газови магистрали, осигуряващи 1000% диверсификация

Поредното посещаване на премиера Бойко Борисов в страната през последните дни мина, както повече други - персонално министър-председателят кара служебния автомобил, до момента в който обикаля обекти, които се строят сега. Междувременно откри и няколко завода, за което напомни и при днешната си ревизия на разширението на газопреносната мрежа от турско-българска до българо-сръбска граница.

В формалната страница на Борисов във " Facebook " беше предавано онлайн цялото посещаване на премиера в региона на газоизмервателна станция " Странджа " до Болярово. Заедно с него бяха още вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов и изпълнителният шеф на " Булгартрансгаз " ЕАД Владимир Малинов.

" Много обичам да виждам по какъв начин се строи. След автомагистралите вършим газови автомагистрали. Който желае газ - ето ", съобщи Борисов, до момента в който кара около положените тръби.

По думите му с построяването на новите газопреносни трасета, както и с наличните количества в находищата България си обезпечава " не 100, а 1000% диверсификация ".

По време на 40-минутното живо включване на Борисов във " Facebook " той спря на няколко пъти при служащи, като всякога ги питаше дали получават заплата и дали не желаят възнаграждението им да е още по-голямо.

" Аз и моята желая да ми я вдигнат, само че не дават ", сподели Борисов при един от диалозите си с служащи.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР