Поредно семейно тържество пропусна почетният председател на ДПС Ахмед Доган.

...
Поредно семейно тържество пропусна почетният председател на ДПС Ахмед Доган.
Коментари Харесай

Внучката на Доган с пищно парти

Поредно фамилно празненство пропусна почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Поне това стана ясно от фотосите от погачата на невръстната внучка на Сокола – Ноел, посредством които снаха му направи съпричастни с празника приятелите си в обществените мрежи, написа ПИК. Младите родители Памела и Демир Доган означиха 40-ия ден от раждането на щерка си с великодушен обяд в неделния ден, написа flagman.bg.

Обичаят повелява край трапезата да се съберат единствено дами, които носят за бебето дарове и сладки храни за майката, с цел да е сладка кърмата ѝ и също по този начин да е сладостен и животът на детето ѝ. Но традицията този път бе нарушена, защото на първокласното празненство участваха както таткото Демир, по този начин и дядото на Ноел по майчина линия – футболният управител Николай Жейнов.

Иначе първият празник на дребната Доган мина по откритите за празника правила. Орисниците разчупиха ритуален самун с името на Ноел. То бе избродирано и върху бялата забрадка, в която по време на ритуала гостенките слагат пари. Памела и майка ѝ Десислава, които от няколко месеца управляват своя празненство организация, се бяха погрижили за украсата на ресторанта.

За специфичния мотив те бяха избрали украса с един от обичаните анимационни герои – Бамби. Еленчето присъстваше освен в декора, само че и върху сладкарските деликатеси за празника – бисквитки с фондан и торта под формата на дебела книга. Изборът на модел за тортата евентуално е с концепцията, че занапред дребната Ноел Доган стартира да написа историята на своя живот. Всички посетители получиха и дарове от благия празник – благ крилца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР